Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، از زمانی که پای صنعت فیلم و سریال سازی به ایران باز شد، ژانر پلیسی و اکشن پای ثابت تولیدات سازندگان ایرانی بود. از فیلم تیغ و ابریشم به کارگردانی مسعود کیمیایی دردهه شصت، تا سریال کارگاه علوی در دهه هفتاد، سریال خواب و بیدار در دهه هشتاد، فیلم متری شیش و نیم و سریال میکائیل در دهه اخیر از نمونه آثار پلیسی به یاد مانده در خاطرات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، اما هیچ گاه فیلم‌های پلیسی به گرد پای سریال‌های پلیسی نرسیدند. به تعبیر کارشناسان این حوزه این عقب ماندن ناشی از ضعف فیلمنامه یا بازیگران نبوده است و صرفاً توانسته اند مخاطب بیشتری را جذب کنند که این به تنهایی معیار مناسبی برای قوی بودن یک اثر نیست.

حمیدرضا مدقق، منتقد سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره علت موفقیت سریال‌ها نسب به فیلم‌های پلیسی، گفت: علت موفقیت سریال‌های پلیسی بدلیل این است در سریال سازی فرصت بیشتری برای طرح معما، شخصیت پردازی و دادن گره‌های بیشتری به داستان وجود دارد. اما در فیلم‌های پلیسی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ دقیقه وقت داریم. این زمان محدود، امکان پرداختن به شخصیت‌ها را کمتر می‌کند و زمان کمی برای ایجاد گره همچنین گره گشایی داریم. در سریال سازی، کارگردانان و سازمان صدا و سیما توانستند اعتماد بیشتر پلیس را جلب کنند و پلیس و نیروی انتظامی همکاری بیشتری به نسبت سینما داشتند.

این منتقد سینما، مهدی فخیم زاده را موفق‌ترین سریال ساز ژانر پلیسی در ایران نامید و افزود علت موفقیت فخیم زاده را این است که او توانسته اعتماد نیرو انتظامی و تلویزیون را جلب کند. وی افزود مثلث همکاری خوبی بین فخیم زاده، صدا و سیما و نیرو انتظامی به وجود آورده است و همین سبب خروجی‌های خوبی از سریال‌های ژانر پلیسی و اکشن در کارنامه فخیم زاده است.
وی افزود برای مثال می‌توان به سریال خواب و بیدار، ساختمان ۸۵، حس سوم، بی صدا فریاد کن و فوق سری می‌توان اشاره کرد.

مدقق ادامه داد: در حوزه سینمایی، فیلم چه کسی امیر را کشت، شاید در زمان خودش با استقبال خوبی مواجه نشد، اما پس از پخش شدن درنمایش خانگی بیشتر مورد توجه قرار گرفت.

مدقق در پایان گفت: ژانر پلیسی ژانری پرطرفدار و قدیمی در سینما و سریال سازی است. اگر همکاری بین صداوسیما و سینما و نیروانتظامی پلیس تبدیل به همکاری پویا شود قطعا میتوانیم آثار پرمخاطب در این زمینه داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیلم سینمایی فیلم پلیسی فیلم های پلیسی ژانر پلیسی سریال سازی فخیم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۷۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها(فیلم)

منبع: تابناک

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • رقابت ستاره‌ها در سینما و آغاز اکران یک اکشن
  • کار نکونام سخت‌تر از قبل شد/ شرط موفقیت استقلال در ۵ هفته آخر لیگ
  • تصویر قدیمی از بازیگر معروف و برادرزاده‌اش + عکس
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • حرف‌‌های طرح ایرانی بی ام و درباره خودروی تازه‌اش
  • روایت طرح ایرانی بی ام و از خودروی برقی تازه‌اش
  • پوستکوعلو: نمی‌توان به بهانه تیم‌سازی در دستیابی به موفقیت ناکام ماند
  • گواردیولا: موفقیت فودن برای خودش است، نه من!
  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها(فیلم)